Easy rider ombouwset, ombouwset Duo fiets, Balance elektrisch maken

Als u de Easy rider niet elektrisch aanschaft dan kan u daarna een ombouwset op de fiets laten bouwen. Hierdoor is de Easy rider een stuk goedkoper.  De omgebouwde Easy rider heeft dan een systeem wat minder complex is en heeft daardoor minder storingen. Mochten er naar verloop van tijd toch andere onderdelen nodig zijn dan zijn de vervang onderdelen ook een stuk goedkoper.

De ombouwset  easy rider heeft uitgebreide mogelijkheden om de de fiets te programmeren op wens van de gebruiker. De ombouwset voor de easyrider fiets heeft een wegrijhulp. Dit kan in de vorm van een knop op de display of in de vorm van een gashendel. Door de wegrijhulphulp te bedienen gaat de  de easy rider ombouwkit tot 6 km/uur laten rijden zonder dat u hoe te trappen. De ombouwkit easyrider werkt op rotatie. Hierdoor heeft u niet veel kracht nodig om toch een redelijk snelheid halen. Daarnaast is het vermogen van de ombouwset easyrider naar beneden te stellen.  Hierdoor trekt de fiets zeer geleidelijk op.

De easy rider ombouwset is een veilig product. Bij de ombouwset easy rider worden remonderbrekers bij geleverd. Bij het inknijpen van de rem stopt de motor meteen. Daarnaast is de elektronica getest op veiligheid volgens de MDR richtlijn. De Easy rider ombouwkit wordt al ruim 10 jaar gemonteerd door gespecialiseerde ombouw bedrijven.

Speciaal voor de aangepaste fietsen levert EBIKE EFOS ombouwsets met  motoren ingespaakt in alle wiel maten.  Bijvoorbeeld 16 inch 20 inch van Raam easy rider  of voor een duo fiets, 484 = 22in van raam, 24*1.75 voor de blance fiets.  Daarnaast zijn de kabellengtes vaak net iets anders dan een gewone fiets. De kabels zijn ook in diverse lengte verkrijgbaar voor de elektrische fiets. Als laatste is de accu niet altijd makkelijk te plaatsen op een aangepaste fiets. Hiervoor heeft EBIKE EFOS speciale ophangbeugels.

EBIKE EFOS bouwt zelf geen revalidatie fietsen om tot elektrische fietsen. Wel heeft EBIKE EFOS diverse dealers ombouwbedrijven door heel Nederland  en Belgie die u revalidatie fiets kunnen om bouwen naar uw wens  Webwinkel ombouwsets EBIKE-EFOS