Reviews EE SPORT speed pedelec, recensies EE SPORT

30-5-2021 Wim de Jong  google recensie EE SPORT
Ruim een jaar geleden heb ik een speedbike gekocht, inmiddels bijna 12.000 km op de teller. Fiets rijdt goed (40 tot 45 km/h gaat gemakkelijk) en ruime actieradius dankzij 2 accu's. Uitstekende nazorg door Marcel. En goed voor het milieu (50 km fietsen op 1 kWh, dat doet Tesla me niet na!) en voor mijn eigen gezondheid.  

20-10-2020 DEVOS BOB UIT KACHTEM recensie Speedbike EE SPORT
Nu al een dikke 600km op de teller van mijn EE-sport speedbike en eerste gratis onderhoud de revue gepasseerd. Beetje lang wachten op de papieren (maar daar kan Wim niets aan doen) maar uiteindelijk niets dan lof; zowel voor de fiets als de service van Wim. Deskundige uitleg, proefritje mogen doen EN een testrit met de aangekochte fiets, alles dik in orde. Bij eerste gratis onderhoud hier en daar wat kleine aanpassingen, Wim neemt er uitgebreid zijn tijd voor en zorgt ervoor dat alles tiptop in orde is. Kortom, een zeer tevreden klant !!

1-10-2019 Martien Mierlo google recensie EE SPORT : Ben nu een week aan het rijden met mijn nieuwe speed pedelec van Efos bikes en hij loopt werkelijk voortreffelijk en dat voor een mooie prijs daar wordt je blij van. Dank je wel Marcel voor de goede service.

Meer reviews EE SPORT / EBIKE EFOS

De EE SPORT is een zeer stabiele speed pedelec in de praktijk  getest, gemakkelijk 10000-km per jaar zonder problemen. Goede  prijs kwaliteit verhouding  en een goede fietservaringen. Het model is ruim 2 jaar op de markt en is niet storingsgevoelig. De visie van EBIKE EFOS  is het zelfde model behouden niet te veel wijzigen, alleen iedere keer kleine optimalisaties doen.  

speed pedelec review

Speed pedelec review is een vergelijkingssite  van Speed pedelecs inclusief prijzen en review.

Link naar: Reviews plaatsen EBIKE EFOS op google