Kenteken speed pedelec

De EE SPORT  speed pedelec wordt geleverd met een kentekenbewijs. Als je met een speed pedelec op de weg rijdt dan moet je de gele kenteken plaat op de fiets hebben. De EE SPORT  heeft een speciale houder waarop de kenteken plaat bevestiging kan worden. 

Kenteken registratie speed pedelec voor NEDERLAND:

Als u van uit Nederland de speedbike koopt dan wordt de fiets geleverd met een kenteken bijwijs. Hiermee kan je naar het post kantoor gaan om het kenteken/de speedbike op jouw naam te laten zetten.   Ga naar de site van de RDW om te kijken wat je nodig hebt voor de overschrijving/op naam zetten van het kenteken

De kenteken plaat voor de speed pedelec kan je zelf aan vragen of vraag de leverancier dit voor een geringe vergoeding laten doen.  kenteken plaat laten maken   

Indien EBIKE EFOS voor de kentekenplaat zorgt dan wordt het staand model 100*175mm besteld. De bromfietskentekenplaat wordt tevens gemonteerd  op de EE SPORT speed pedelec zodat de kentekenplaat vast zit aan het spatbord. Dit voorkomt het klapperen van de kentekenplaat. Hierdoor heb je geen klappergeluid plus je voorkomt breuk in de bagagedrager bevestiging door heen en weer klapperen van de kenteken plaat.

speed pedelec kenteken.png

Kenteken registratie speed pedelec voor BELGIE:

De EE SPORT is in Belgie ook op kenteken te krijgen. Dit kan in de volgende stappen:

  • EBIKE EFOS  exporteert de fiets / speed pedelec bij de RDW en ontvangt kentekenbewijs DEEL 2 hiermee gaat u naar de Douane in Belgie gaat.
  • Bij de Douane ontvangt u een rose formulier.
  • Dit formulier + DEEL 2 stuurt mailt u naar de afdeling Homologatie, Normaal ontvangt u binnen 2 weken een validatie bewijs.  Als u als fietsenwinkel of particulier een EE SPORT speed pedelec besteld dan kan EBIKE EFOS  het validatiebewijs bij de fiets leveren. 
  • Stuur het validatie bewijs naar de DIV. Daarna ontvangt u het Belgisch kenteken.

Hieronder een voorbeeld van een validatie bewijs van de afdeling homologatie voertuigen in Belgie.

Validatiebewijs  team homologatie en technische keuring  Speed pedelec.png