Filmpjes van de EE SPORT: "een sterke speed pedelec"

De EE SPORT "een sterke speed pedelec"

Dit blijkt uit:

  • De EE SPORT haalt makkelijk een snelheid van 45 km/uur
  • De EE SPORT heeft een prettig rijgedrag. Ook in de bochten!  Dit komt door het sterke ontwerp van de motor techniek en het sterke frame.
  • De EE SPORT  heeft de mogelijkheid tot een tweede accu. Hiermee heeft de EE SPORT een onovertroffen accu capaciteit onder de speed pedelec's van 1650 Wh.

EE SPORT makkelijk 45 km / uur

De EE SPORT behaalt makkelijk een snelheid van meer dan 45 km/uur. Hij ondersteunt tot 49 km/uur. De fiets gaat voldoende snel om in het verkeer veilig mee te rijden. Hieronder filmpjes van een testrit met de EE SPORT speed pedelec.  

EE sport 45 km per uur  film.png

De EE SPORT heeft  een zeer stabiel rijgedrag. Ook als je met 45km/uur door de bocht gaat en met 1 hand stuurt.

Hieronder een filmpje van de EE SPORT  beladen met een 2e accu op de bagage drager. Tijdens de testrit is met een hand aan het stuur gereden.  De andere arm hangt rustig naar beneden tijdens de testrit.  Uit de film blijkt dat de fiets makkelijk 45 km/uur rijdt met 1 hand aan het stuur. Tevens geeft hij een zeer stabiel rijgedrag. Dit komt door het sterke ontwerp van  de motor techniek  en het sterke frame van de EE SPORT.

45KM DOOR DE BOCHT.png

EE SPORT speed pedelec met tweede accu op drager totaal 1650Wh

Optioneel is de EE SPORT  verkrijgbaar met een 2e  accu. Hiermee heeft de EE SPORT een accu capaciteit van 1650Wh,  Zie het filmpje hieronder.  De EE SPORT  is voorzien van een tweede accu op een houder in de tas.

EE SPORT speed pedelec met gigantische accu capaciteit 1650Wh. De grootte merken hebben maximaal 1200Wh  en zijn 2 keer zo duur

De EE SPORT software is programmeerbaar. Per ondersteuningsstand kan het vermogen ingesteld worden wat maximaal naar de motor gaat. Zie de afbeelding hieronder. In ondersteunings stand 1.  228km actieradius.

Bekijk ook: Testrit en actieradius EE SPORT speed pedelec

Actieradius per ondersteunings stand

228 km.png

Zelf test rijden? Zoek hier de dichtst bijzijnde locatie in Nederland of Belgie