EBIKE EFOS op de vakbeurs B2B Festival in Den Bosch

Volop vaktechniek op het B2B Workshop Plein
Naast nieuwe producten, diensten en interessante presentaties wordt op de eerste editie van het B2B Festival ook volop aandacht besteed aan vaktechniek. Speciaal hiervoor is hetB2B Workshop Plein ingericht. Zeven specialisten demonstreren er hun vaktechnische discipline.

Onderhoud en reparatie vormen een belangrijke motor binnen de bedrijfsvoering van een moderne fietsenwinkel. Fietsen worden steeds geavanceerder: door de elektrische aandrijving, maar zeker ook door bijvoorbeeld high-tech remmen en versnellingssystemen. Voldoende reden om de vaktechniek een prominente plek te bieden op de beursvloer van het B2B Festival.

B2B FESTIVAL trapt fietsseizoen af met meer dan 100 exposanten
De nieuwe collectieve aftrap van het fietsseizoen, het B2B FESTIVAL op 12 en 13 februari 2023 in Brabanthal 3 in ’s-Hertogenbosch, gaat verrassend van start met een deelnemersveld van meer dan 100 exposanten.
Lees het artikel
Centraal op de beursvloer
Dankzij de coördinatie van Marcel van den Hurk van Old Skool Bikeparts en Bikeright wordt midden op de beursvloer het B2B Workshop Plein ingericht, waar specialisten beide dagen tal van vaktechnische disciplines demonstreren. Bezoekers krijgen van de technici – die werkzaam zijn bij diverse ondernemingen – leerzame tips en kunnen vragen stellen over de vaktechnische kant van het fietsambacht.

Dit zijn de deelnemers aan het Workshop Plein:
Elan, importeur Rohloff en Gates, geeft demonstraties en uitleg over Rohloff versnellingsnaven en Gates producten, die fietstechnici tegenkomen in de werkplaats.
Efos laat zien hoe je veilig en vertrouwd een normale, niet-aangedreven fiets kunt ombouwen naar een elektrische fiets.

B2b denbosch.png
Rad15 toont hoe je wielen, die met name voor extreem gebruik bedoeld zijn, op hoog niveau vlecht.
Belite Wheels concentreert zich op carbon wielsets en ratchet body-systemen, waarover ze alle ins en out vertellen.
Beta is de hofleverancier van het B2B Workshop Plein en heeft alle werkbanken beschikbaar gesteld. Zij geven uitleg en advies over complete werkplaatsinrichting.
Altena Bike geeft een demonstratie over het inbouwen van een driewielermodule, waarmee je van een normale fiets een driewieler maakt.
King Cycling spuiterij focust op een heel anders aspect van fietstechniek en geven uitleg over lakwerk en carbon reparaties.
Het B2B Workshop kan de hele dag bezocht worden van 10.00 tot 17.00 uur tijdens het B2B Festival op zondag 12 en maandag 13 februari in de Brabanthallen in Den Bosch.
Naar de site van het B2B Festival

Bron de tweewieler:  https://www.tweewieler.nl/51905/volop-vaktechniek-op-het-b2b-workshop-plein