Elektrische fiets onderdelen

Iedere gewone fiets kan je elektrisch maken door er alle elektrische fiets onderdelen op te plaatsen.  Zo'n totaal pakket van elektrisch fiets onderdelen  noemt men o.a. een,  elektrische fiets ombouwset,  ebike kit,  inbouwkit.  De ombouwset bestaat uit de volgende onderdelen.  een motor, accu en een controllerset.  De controllerset is een stukje elektronica die gaat stroom naar de motor toevoeren als je gaat trappen met de ondersteuning aan.  Als je op de display het bediening paneel aangeeft dat je in stand Turbo wil rijden in plaats van Tour, dan krijg je meer power op de motor en kan je sneller rijden. 

Een fijne display   heeft voldoende programmeer mogelijkheden. Dit zijn de luxere digitale displays waarop je de snelheid kan aflezen. Een voorbeeld hiervan de LCD3, LCD7 en LCD8.   Het voordeel van deze display is dat u ze zelf de LCD kan programmeren zonder dat de elektrische fiets onderdelen aan een computer moeten.  EBIKE EFOS heeft ook elektrische fiets onderdelen van bafang. Voorbeelden hiervan zijn de  de BBS01 midden motoren  250w36v en  BBS02 500w 48volt middenmotor met de daarbij behorende C961 display.  Deze zijn beperkt instellen als u geen programmeersoftware  en - kabel van bafang heeft.  De de programmeer set is de Bafang controllerset  geweldig in te stellen.  Alle ombouwset hebben een open systeem waarbij de consument nog veel kan instellen.  Je kan de motoren en de accu vervangen/uitwisselen zonder dat de fiets aan de computer hoeft. De nieuwe elektrische fiets onderdelen hebben vaak al een CAN-bus systeem. Hier kan de consument niets meer aan instellen.  

Het belangrijkste onderdeel is de accu. Op de webwinkel van EBIKE EFOS bij de accu's is een uitgebreide uitleg over de accu capaciteit en de actie radius.

CAN-bus wordt ook door elektrische fiets producenten gebruikt om elektrisch fiets onderdelen te chippen zodat de fietsen alleen werken als ze fietsonderdelen krijgen aangeboden van het eigen merk. De onderdelen moeten eerst ingelezen  worden zodat ze herkend worden.  In de praktijk kan dit betekenen als je nieuw onderdeel nodig hebt dat je ooit 2 keer zoveel betaald voor een onderdeel als bij een ombouwset.     

    

   

motoren.startze.nl

elektrische-fietsen.startze.nl

accu.zoekvinden.nl

elektrischefiets.goedbegin.nl

fiets.eigenoverzicht.nl/

bedrijf-overzicht.startbewijs.nl

fietsen.uwpagina.nl

elektrische-fiets.links.nl

fietsen-blog

elektrische-auto.opzijnb

elektrische-fietsen

fietswinkels

fietsen

fietsen.startkwartier

accu.slimmestart

accu.zoekvinden

bergeijk

gehandicapten.startpagina

vervoer.linkkwartier

vervoer.linkgoed

gehandicapten.eenpunt

fiets.links

fiets.linktoevoegen

fiets.nonnerie

fietsen.beginzo

fietsen.eigenstart

fiets-en.expertpagina

fietsen.linktoevoegen

fietsen.startvriend

fietsen.startactueel

fietsen.startvriend

fietsen.zoeklink

fietsenwinkel.favos

fietsen.favos

accu.linkmee

internet-vergelijken.coolestart

kabel.startvriend

kwaliteitslinks.frisbegin.nl