EE SPORT speed pedelec Arnhem, speed bike, snelle fiets met kenteken, speed pedelec kopen te Arnhem

De EE SPORT  speed pedelec Arnhem. Speed pedelec kopen. 

De EE SPORT  speed pedelec Arnhem is een stuk goedkoper dan de grootte merken, heeft een grotere actieradius en rijdt gemakkelijk 45 km / uur.

Een speed pedelec koop je bijvoorbeeld omdat je een korter reistijd wil hebben. Met een speed pedelec ben je sneller dan met een gewone elektrische fiets. Je mag namelijk 45 km / uur in plaats van 25 km / uur.  Als je met de auto veel last hebt van files, dan ben je met een speed pedelec vaak sneller op het werk.  Tevens ben je gezond bezig. Je hebt lichamelijke beweging door te fietsen in plaats van in de auto te zitten.

EBIKE EFOS is de producent van de EE SPORT speed pedelec. EBIKE EFOS verkoopt al  8 jaar elektrische systemen voor snelle elektrische fietsen. Tevens maakt EBIKE EFOS gebruik van bekende merken zoals bafang  voor de regelsystemen en Panasonic cellen voor de batterijen. De toegepaste onderdelen zijn door en door getest en zorgen voor een betrouwbare fiets. De EE SPORT  is een sterke speed pedelec!  Het is een sterke speed pedelec vanwege het gemak waarmee de EE SPORT de hoge snelheid haalt. Tevens zijn er geen speed pedelecs met een maximale accu capaciteit van 1650Wh. Hiermee kan je 2 keer zover rijden als de meeste speed pedelecs.  De EE SPORT is sterk en degelijk hierdoor heeft hij een zeer stabiel rijgedrag op hoge snelheid!

              

Andere voordelen van de EE SPORT snelle fiets 45 km / uur en ten opzichte van andere merken: Voordelen van de EE SPORT

Test rijden van de EE SPORT speed pedelec Arnhem:  Bekijk hier op welke locatie je de EE SPORT kan test rijden

De webwinkel en de EE SPORT snelle fiets met kenteken speed pedelec kopen Arnhem: Specificaties en Prijzen op de webwinkel EE SPORT

 

EE SPORT speed pedelec, speed bike, snelle fiets, speed pedelec kopen, speed pedelec test rijden te,  Arnhem fietsenwinkel, woon werkverkeer Defensie, rijkswaterstaat

Snelle fietspad Arnhem - Nijmegen Rijn Waal pad voor speed pedelec

Veilige kruispunten
Op een aantal kruispunten met drukke wegen hebben fietsers voorrang. Een aantal kruispunten zijn zelfs vervangen door ongelijkvloerse kruisingen. Zo is er een nieuwe tunnel onder de A15 aangelegd. Bij Lent zorgt fietsbrug ‘t Groentje voor een veilige oversteek over de Graaf Alardsingel. Eind 2016 is een fietstunnel onder Kattenleger bij Bemmel aangelegd.

Comfortabel
Langs een deel van de A325 is een geluidsscherm geplaatst. De zitelementen op het halfwegpunt bij de Sillestraat  zijn een aantrekkelijk rustpunt voor de fietser.

Verlichting
De gehele route is verlicht met straatverlichting in de vorm van het logo van de snelfietsroute.

Luchtkwaliteit
De route ligt gedeeltelijk langs de A325. We hebben onderzocht of dit invloed heeft op de lucht die je als fietser inademt. Dit blijkt niet zo te zijn. De lucht op het RijnWaalpad is zelfs ietsje schoner dan de lucht op de 'oude' fietsroute tussen Arnhem en Nijmegen via Elst. Je kunt dit nalezen in het onderzoeksrapport Naar een gezonde lucht in Gelderland (PDF 4,1 MB).

Snelle fiets route voor speed pedelec Arnhem Wageningen de Nederrijnpad

Verbinden
De snelle fietsroute tussen Wageningen en Arnhem verbindt belangrijke woon-werklocaties en dorpskernen. De route gaat zo veel mogelijk over autovrije en autoluwe wegen. Een route met de minste hoogteverschillen had de voorkeur, daarom hebben we gekozen voor een route langs de Rijn, onderlangs de Wageningseberg. Pas voorbij Oosterbeek (richting Arnhem) komen er enkele klimmetjes. De route gaat via de prachtige Fonteinallee bij kasteel Doorwerth.

Missing link
De missing link van deze route is de verbinding ter hoogte van Renkum/Heelsum tussen Parenco en de doorgang onder de A50. Een nieuw fietspad door de uiterwaarde aan de zuidkant van de N225 verkort de route met een halve kilometer. Het maakt de hele fietstocht een stuk veiliger, sneller en comfortabeler.