EE SPORT speed pedelec Beuningen, Speed bike, snelle fiets met kenteken 45 km/uur, Speed pedelec kopen Beuningen

De EE SPORT  speed pedelec Beuningen. Speed pedelec kopen. 

De EE SPORT  speed pedelec Beuningen is een stuk goedkoper dan de grootte merken, heeft een grotere actieradius en rijdt gemakkelijk 45 km / uur.

Een speed pedelec koop je bijvoorbeeld omdat je een korter reistijd wil hebben. Met een speed pedelec ben je sneller dan met een gewone elektrische fiets. Je mag namelijk 45 km / uur in plaats van 25 km / uur.  Als je met de auto veel last hebt van files, dan ben je met een speed pedelec vaak sneller op het werk.  Tevens ben je gezond bezig. Je hebt lichamelijke beweging door te fietsen in plaats van in de auto te zitten.

EBIKE EFOS is de producent van de EE SPORT speed pedelec. EBIKE EFOS verkoopt al  8 jaar elektrische systemen voor snelle elektrische fietsen. Tevens maakt EBIKE EFOS gebruik van bekende merken zoals bafang  voor de regelsystemen en Panasonic cellen voor de batterijen. De toegepaste onderdelen zijn door en door getest en zorgen voor een betrouwbare fiets. De EE SPORT  is een sterke speed pedelec!  Het is een sterke speed pedelec vanwege het gemak waarmee de EE SPORT de hoge snelheid haalt. Tevens zijn er geen speed pedelecs met een maximale accu capaciteit van 1650Wh. Hiermee kan je 2 keer zover rijden als de meeste speed pedelecs.  De EE SPORT is sterk en degelijk hierdoor heeft hij een zeer stabiel rijgedrag op hoge snelheid!

              

Andere voordelen van de EE SPORT snelle fiets 45 km / uur en ten opzichte van andere merken: Voordelen van de EE SPORT

Test rijden van de EE SPORT speed pedelec Beuningen:  Bekijk hier op welke locatie je de EE SPORT kan test rijden

De webwinkel en de EE SPORT snelle fiets met kenteken speed pedelec kopen Beuningen: Specificaties en Prijzen op de webwinkel EE SPORT

EE SPORT speed pedelec, speed bike, 45 km / uur fiets, snelle fiets, speed pedelec kopen, speed pedelec test rijden te Beuningen

Snelle fiets route voor speed pedelec van Beuningen naar Nijmegen de Batavierenpad Noord F173a

2 Routes Om van Beuningen naar Nijmegen te fietsen kun je kiezen uit 2 routes.  De noordelijke route begint op de rotonde Schoenaker / Van Heemstraweg in Beuningen en loopt door tot het station in Nijmegen. De route komt langs Weurt en de Kanaalhavens van Nijmegen. De zuidelijke route gaat door het centrum van Beuningen naar Winkelsteeg, Goffert en Heyendaal.

Verbeterde aansluitingen
De snelle fietsroute sluit bij de westgrens van Beuningen aan op routes vanuit Ewijk en Winssen. Richting het oosten heeft de route een goede aansluiting op de S100 naar Lent via de nieuwe stadsbrug over de Waal. 

Waalfront
Het traject door het Waalfront is nog niet af. Je kunt er goed fietsen, maar vanwege de bouwwerkzaamheden kan het definitieve tracé nog niet aangelegd worden.

De snelle fietsroute Batavierenpad is geopend op 11 september 2017.