EE SPORT speed pedelec Cuijk, speed bike, snelle fiets met kenteken 45 km/uur, Speed pedelec kopen Cuijk

De EE SPORT  speed pedelec Cuijk. Speed pedelec kopen. 

De EE SPORT  speed pedelec Cuijk is een stuk goedkoper dan de grootte merken, heeft een grotere actieradius en rijdt gemakkelijk 45 km / uur.

Een speed pedelec koop je bijvoorbeeld omdat je een korter reistijd wil hebben. Met een speed pedelec ben je sneller dan met een gewone elektrische fiets. Je mag namelijk 45 km / uur in plaats van 25 km / uur.  Als je met de auto veel last hebt van files, dan ben je met een speed pedelec vaak sneller op het werk.  Tevens ben je gezond bezig. Je hebt lichamelijke beweging door te fietsen in plaats van in de auto te zitten.

EBIKE EFOS is de producent van de EE SPORT speed pedelec. EBIKE EFOS verkoopt al  8 jaar elektrische systemen voor snelle elektrische fietsen. Tevens maakt EBIKE EFOS gebruik van bekende merken zoals bafang  voor de regelsystemen en Panasonic cellen voor de batterijen. De toegepaste onderdelen zijn door en door getest en zorgen voor een betrouwbare fiets. De EE SPORT  is een sterke speed pedelec!  Het is een sterke speed pedelec vanwege het gemak waarmee de EE SPORT de hoge snelheid haalt. Tevens zijn er geen speed pedelecs met een maximale accu capaciteit van 1650Wh. Hiermee kan je 2 keer zover rijden als de meeste speed pedelecs.  De EE SPORT is sterk en degelijk hierdoor heeft hij een zeer stabiel rijgedrag op hoge snelheid!

              

Andere voordelen van de EE SPORT snelle fiets 45 km / uur en ten opzichte van andere merken: Voordelen van de EE SPORT

Test rijden van de EE SPORT speed pedelec Cuijk:  Bekijk hier op welke locatie je de EE SPORT kan test rijden

De webwinkel en de EE SPORT snelle fiets met kenteken speed pedelec kopen Cuijk: Specificaties en Prijzen op de webwinkel EE SPORT

EE SPORT speed pedelec, speed bike, 45 km / uur fiets, snelle fiets, speed pedelec kopen, speed pedelec test rijden te Cuijk

Snelle fiets route Cuijk Nijmegen voor speed pedelec de MaasWaalpad

Verbeteringen in de fietsroute
De snelle fietsroute MaasWaalpad sluit aan op de grootste werklocatie in de provincie Gelderland: Heyendaal. De fietsroute wordt 2,5 kilometer korter en fietsers krijgen op de route zoveel mogelijk voorrang op autoverkeer. De route maakt gebruik van bestaande fietspaden waar dat kan. Bij Cuijk komt een geheel nieuw fietspad van de rand van het dorp naar de nieuw te bouwen fietsbrug over de Maas.

Brug over de Maas
De nieuwe fietsbrug over de Maas is het belangrijkste onderdeel van de nieuwe snelle fietsroute MaasWaalpad. Door het aanleggen van deze brug kunnen fietsers rechtstreeks de oversteek maken van Cuijk naar Mook en omgekeerd, zonder om te hoeven fietsen via de A73-brug of per pont de oversteek te maken. Daarnaast biedt deze nieuwe verbinding interessante toeristische kansen voor beide gebieden.

De huidige fietsroute
De huidige fietsverbinding van Cuijk naar Nijmegen loopt via de brug bij de A73 (2,5 kilometer om) of via de pont Cuijk-Mook (1 kilometer omrijden). Automobilisten hebben vanuit het zuiden dagelijks vertraging door files en opstoppingen op de toegangswegen van en naar Nijmegen. Fietsers kunnen niet doorfietsen omdat zij moeten wachten op de pont. Met de nieuwe snelle fietsroute komt er een snelle, directe, hoogwaardige fietsverbinding tussen Cuijk en Nijmegen.

Opening eerste deel van de route
De route aan de oostkant van de Maas is  klaar. Wethouders van de betrokken gemeenten openden 23 februari 2018 dit deel van het MaasWaalpad. De route is klaar vanaf de Scheidingsweg (Nijmegen) tot en met de Middelweg (Molenhoek).