EE SPORT speed pedelec, speed bike, snelle fiets met kenteken 45 km/uur kopen te Maasgouw

De EE SPORT  speed pedelec is een stuk goedkoper dan de grootte merken, heeft een grotere actieradius en rijdt makkelijk 45km/uur. De EE SPORT speed pedelec is in Nederland en Belgie te koop via een dealer in de buurt van Maasgouw . 

Doordat de EE SPORT  speed pedelec  makkelijk een snelheid van 45 km/uur haalt,  kan u binnen de bebouwde kom van Maasgouw veilig op de rijbaan rijden. Buiten de bouwde kom van  Maasgouw   mag u op de fietspad rijden.

EE SPORT speed pedelec, speed bike, 45km uur fiets, snelle fiets, speed pedelec kopen, speed pedelec test rijden te Maasgouw  E-bike Makers, Jaspers Rijwielen flyer  Gazelle, lease fiets, scoofie

Test rijden kan op diverse  locaties. Kijk waar bij u de dichts bij locatie is:

Test-rijden-van-de-EE SPORT

Mocht deze locatie wat verder weg zijn. EBIKE EFOS heeft misschien wel een dealer in de buurt van Maasgouw Deze dealer ook  service verlenen na aanschaf van de EE SPORT.

EBIKE EFOS is de producent van de EE SPORT speed pedelec.  Tevens is EBIKE EFOS leverancier van ombouwsets om je fiets elektrisch te maken. De dealers kunnen u goed informeren welke ombouwset bij uw fiets past. Tevens kunnen zij u helpen bij het installeren van de ombouwset. De EE SPORT kan via het dealer netwerk in Nederland en Belgie geleverd worden zodat u service in de buurt heeft.

Ter voorbereiding op de test rit kan je online filmpjes bekijken van de EE SPORT. Bij deze filmpjes komen onder andere aanbod:   De snelheid die de EE SPORT haalt bij normale inspanning. De display bediening en mogelijkheden. De tweede batterij op de bagage drager zodat u 1650 Wh accu capaciteit heeft. En het gemak waar mee deze te wisselen is vanwege het klik systeem.

Filmpjes-EE SPORT

De  EE SPORT  is ook te zien op de web winkel van EBIKE EFOS.  Op de web winkel De webwinkel en de EE SPORT fiets met kenteken speed pedelec kopen  staan de elektrische fietsen van EBIKE EFOS  te Bergeijk onder de merknaam  Celli Bikes.   EE SPORT is de naam van het type fiets.

fiets.uwpagina

fietsen.linktoevoegen