EE SPORT speed pedelec Meppel, speed bike, snelle fiets met kenteken, Speed pedelec kopen te Meppel

De EE SPORT  speed pedelec Meppel. Speed pedelec kopen. 

De EE SPORT  speed pedelec is een stuk goedkoper dan de grootte merken, heeft een grotere actieradius en rijdt makkelijk 45km/uur. De EE SPORT speed pedelec is in Nederland en Belgie te koop via een dealer in de buurt van Meppel . 

Doordat de EE SPORT  speed pedelec  makkelijk een snelheid van 45 km/uur haalt,  kan u binnen de bebouwde kom van Meppel veilig op de rijbaan rijden. Buiten de bouwde kom van  Meppel   mag u op de fietspad rijden.

Vergelijk de EE SPORT met andere speed pedelecs op de markt te Meppel

Test rijden kan op diverse  locaties. Kijk waar bij u de dichts bij locatie is:

Test rijden van de EE SPORT speed pedelec Meppel

EBIKE EFOS is de producent van de EE SPORT speed pedelec.  Tevens is EBIKE EFOS leverancier van ombouwsets om je fiets elektrisch te maken. De dealers kunnen u goed informeren welke ombouwset bij uw fiets past. Tevens kunnen zij u helpen bij het installeren van de ombouwset. De EE SPORT kan via het dealer netwerk in Nederland en Belgie geleverd worden zodat u service in de buurt heeft. Als u rechtstreeks via internet besteld kan u een  service pakket van Fietsned erbij  krijgen.

Ter voorbereiding op de test rit kan je online filmpjes bekijken van de EE SPORT. Bij deze filmpjes komen onder andere aanbod:   De snelheid die de EE SPORT haalt bij normale inspanning. De display bediening en mogelijkheden. De tweede batterij op de bagage drager zodat u 1650 Wh accu capaciteit heeft. En het gemak waar mee deze te wisselen is vanwege het klik systeem.

Filmpjes met EE SPORT speed pedelec met 49km/uur fietsen door Meppel

De webwinkel en de EE SPORT speed pedelec kopen in Meppel

Fiets ombouwen naar elektrische fiets 25km/uur of sneller