EE SPORT speed pedelec Middelburg, snelle fiets met kenteken 45 km/uur kopen, speed bike Middelburg

De EE SPORT, snelle fiets,  speed bike Middelburg. Speed pedelec kopen. 

De EE SPORT is een stuk goedkoper dan de grootte merken, heeft een grotere actieradius en rijdt makkelijk 45km/uur.  

Ter voorbereiding op de test rit kan je online filmpjes bekijken van de EE SPORT. Bij deze filmpjes komen onder andere aanbod:   De snelheid die de EE SPORT haalt bij normale inspanning. De display bediening en mogelijkheden. De tweede batterij op de bagage drager zodat u 1650 Wh accu capaciteit heeft. En het gemak waar mee deze te wisselen is vanwege het klik systeem.

Filmpjes met EE SPORT speed bike met 49km/uur fietsen door Middelburg

EE SPORT speed pedelec, speed bike, 45 km / uur fiets, snelle fiets, Speed pedelec kopen, speed pedelec test rijden te Middelburg

Test rijden kan op diverse  locaties. Kijk waar bij u de dichts bij locatie is:

Test rijden van de EE SPORT speed bike Middelburg

Mocht deze locatie wat verder weg zijn. EBIKE EFOS heeft misschien wel een dealer in de buurt van Middelburg Deze dealer ook  service verlenen na aanschaf van de EE SPORT.

EBIKE EFOS is de producent van de EE SPORT speed pedelec.  Tevens is EBIKE EFOS leverancier van ombouwsets om je fiets elektrisch te maken. De dealers kunnen u goed informeren welke ombouwset bij uw fiets past. Tevens kunnen zij u helpen bij het installeren van de ombouwset. De EE SPORT kan via het dealer netwerk in Nederland en Belgie geleverd worden zodat u service in de buurt heeft.

De  EE SPORT  is ook te zien op de web winkel van EBIKE EFOS.  De webwinkel en de EE SPORT snelle fiets met kenteken Speed pedelec kopen