EE SPORT speed pedelec Nijmegen, speed bike, snelle fiets met kenteken 45 km/uur, Speed pedelec kopen Nijmegen

De EE SPORT  speed pedelec Nijmegen. Speed pedelec kopen. 

De EE SPORT  speed pedelec Nijmegen is een stuk goedkoper dan de grootte merken, heeft een grotere actieradius en rijdt gemakkelijk 45 km / uur.

Een speed pedelec koop je bijvoorbeeld omdat je een korter reistijd wil hebben. Met een speed pedelec ben je sneller dan met een gewone elektrische fiets. Je mag namelijk 45 km / uur in plaats van 25 km / uur.  Als je met de auto veel last hebt van files, dan ben je met een speed pedelec vaak sneller op het werk.  Tevens ben je gezond bezig. Je hebt lichamelijke beweging door te fietsen in plaats van in de auto te zitten.

EBIKE EFOS is de producent van de EE SPORT speed pedelec. EBIKE EFOS verkoopt al  8 jaar elektrische systemen voor snelle elektrische fietsen. Tevens maakt EBIKE EFOS gebruik van bekende merken zoals bafang  voor de regelsystemen en Panasonic cellen voor de batterijen. De toegepaste onderdelen zijn door en door getest en zorgen voor een betrouwbare fiets. De EE SPORT  is een sterke speed pedelec!  Het is een sterke speed pedelec vanwege het gemak waarmee de EE SPORT de hoge snelheid haalt. Tevens zijn er geen speed pedelecs met een maximale accu capaciteit van 1650Wh. Hiermee kan je 2 keer zover rijden als de meeste speed pedelecs.  De EE SPORT is sterk en degelijk hierdoor heeft hij een zeer stabiel rijgedrag op hoge snelheid!

              

Andere voordelen van de EE SPORT snelle fiets 45 km / uur en ten opzichte van andere merken: Voordelen van de EE SPORT

Test rijden van de EE SPORT speed pedelec Nijmegen:  Bekijk hier op welke locatie je de EE SPORT kan test rijden

De webwinkel en de EE SPORT snelle fiets met kenteken speed pedelec kopen Nijmegen: Specificaties en Prijzen op de webwinkel EE SPORT

 

EE SPORT speed pedelec, speed bike, 45 km / uur fiets, snelle fiets, speed pedelec kopen, speed pedelec test rijden te,  Nijmegen

Woonwerk verkeer over snelle fiets route NIJMEGEN-WIJCHEN met de EE SPORT speed pedelec

Logische verbinding
De snelfietsroute tussen station Wijchen en Keizer Karelplein valt samen met de belangrijke vervoersas naar Wijchen over spoor en voor autoverkeer. Knooppunten langs de route zijn Brabantse Poort, Winkelsteeg (technologiepark), de omgeving van het Centraal Station en de binnenstad van Nijmegen. Met deze route is een logische verbinding ontstaan tussen Wijchen en Nijmegen. Fietsers hoeven niet meer om te rijden en ondervinden niet langer hinder van geparkeerde auto’s. De route werd 19 september 2007 geopend.

Traject
De route start bij het station Wijchen en gaat via de Van Rosenburgweg – Streekpad – Wijchenseweg - Harteveldseweg – Graafseweg naar het station van Nijmegen.

Maatregelen
Om de route snelfietsroutewaardig te maken zijn de fietspaden en/of straten opnieuw geasfalteerd. Er zijn parkeervoorzieningen aangelegd voor auto’s. Op belangrijke kruisingen hebben we verkeersdrempels gemaakt om de snelheid van autoverkeer af te remmen. Ook hebben we op bepaalde stukken de maximumsnelheid verlaagd naar 30 kilometer per uur. Er is verlichting aangebracht op de plaatsen waar dit nog niet was.

Aansluiting met andere snelfietsroutes
De snelfietsroute kruist het Batavierenpad - Zuid ter hoogte van de Muntmeesterlaan. Bij het station Nijmegen CS sluit de snelfietsroute aan op het RijnWaalpad.