EE SPORT speed pedelec Den Bosch, speed bike, snelle fiets met kenteken, speed pedelec kopen te 's-Hertogenbosch

De EE SPORT  speed pedelec Den Bosch. Speed pedelec kopen. 

De EE SPORT  speed pedelec Den Bosch is een stuk goedkoper dan de grootte merken, heeft een grotere actieradius en rijdt gemakkelijk 45 km / uur.

Een speed pedelec koop je bijvoorbeeld omdat je een korter reistijd wil hebben. Met een speed pedelec ben je sneller dan met een gewone elektrische fiets. Je mag namelijk 45 km / uur in plaats van 25 km / uur.  Als je met de auto veel last hebt van files, dan ben je met een speed pedelec vaak sneller op het werk.  Tevens ben je gezond bezig. Je hebt lichamelijke beweging door te fietsen in plaats van in de auto te zitten.

EBIKE EFOS is de producent van de EE SPORT speed pedelec. EBIKE EFOS verkoopt al  8 jaar elektrische systemen voor snelle elektrische fietsen. Tevens maakt EBIKE EFOS gebruik van bekende merken zoals BAFANG  voor de regelsystemen en Panasonic cellen voor de batterijen. De toegepaste onderdelen zijn door en door getest en zorgen voor een betrouwbare fiets. De EE SPORT  is een sterke speed pedelec!  Het is een sterke speed pedelec vanwege het gemak waarmee de EE SPORT de hoge snelheid haalt. Tevens zijn er geen speed pedelecs met een maximale accu capaciteit van 1650Wh. Hiermee kan je 2 keer zover rijden als de meeste speed pedelecs.  De EE SPORT is sterk en degelijk hierdoor heeft hij een zeer stabiel rijgedrag op hoge snelheid!

              

Andere voordelen van de EE SPORT snelle fiets 45 km / uur en ten opzichte van andere merken: Voordelen van de EE SPORT

Test rijden van de EE SPORT speed pedelec Den Bosch:  Bekijk hier op welke locatie je de EE SPORT kan test rijden

De webwinkel en de EE SPORT snelle fiets met kenteken speed pedelec kopen Den Bosch: Specificaties en Prijzen op de webwinkel EE SPORT

 

EE SPORT speed pedelec, speed bike,  snelle fiets, Speed pedelec kopen, speed pedelec test rijden te,  Den Bosch 's-Hertogenbosch EBIKE KIT DeliveryBike, Johan Koolen Reise & Muller

Met de EE SPORT op  Snelle fietsroute goed alternatief voor de A2
De gemeenten Zaltbommel, Maasdriel en ’s-Hertogenbosch en de provincies Gelderland en Noord-Brabant ontwikkelen samen met de fietsersbond een snelle fietsroute tussen Zaltbommel en ’s-Hertogenbosch. Het doel van de snelle fietsroute is om de fietstocht tussen Zaltbommel en ’s-Hertogenbosch sneller en veiliger te maken. Daarmee wordt het een alternatief voor de automobilist die op deze korte afstand (15 km) over de A2 rijdt.

Snelle fiets route van Zalt bommel naar Den bosch