EE SPORT speed pedelec Wageningen, speed bike, snelle fiets met kenteken 45 km / uur, speed pedelec kopen te Wageningen

De EE SPORT, snelle fiets,  speed bike Wageningen. speed pedelec kopen. 

De EE SPORT  speed pedelec Wageningen is een stuk goedkoper dan de grootte merken, heeft een grotere actieradius en rijdt makkelijk 45 km / uur.

Ter voorbereiding op de test rit kan je online filmpjes bekijken van de EE SPORT. Bij deze filmpjes komen onder andere aanbod:   De snelheid die de EE SPORT haalt bij normale inspanning. De display bediening en mogelijkheden. De tweede batterij op de bagage drager zodat u 1650 Wh accu capaciteit heeft. En het gemak waar mee deze te wisselen is vanwege het klik systeem.

Filmpjes met EE SPORT speed bike met 49km/uur fietsen door Wageningen

De voordelen van de EE SPORT speed bike 45 km / uur en andere merken

EE SPORT speed pedelec, speed bike, 45 km / uur fiets, snelle fiets, speed pedelec kopen, speed pedelec test rijden  te Wageningen

Test rijden kan op diverse  locaties. Kijk waar bij u de dichts bij locatie is:

Test rijden van de EE SPORT speed bike Wageningen

Mocht deze locatie wat verder weg zijn. EBIKE EFOS heeft misschien wel een dealer in de buurt van Wageningen Deze dealer ook  service verlenen na aanschaf van de EE SPORT.

EBIKE EFOS is de producent van de EE SPORT speed pedelec.  Tevens is EBIKE EFOS leverancier van ombouwsets om je fiets elektrisch te maken. De dealers kunnen u goed informeren welke ombouwset bij uw fiets past. Tevens kunnen zij u helpen bij het installeren van de ombouwset. De EE SPORT kan via het dealer netwerk in Nederland en Belgie geleverd worden zodat u service in de buurt heeft.

De  EE SPORT speed pedelec Wageningen  is ook te zien op de web winkel van EBIKE EFOS.  De webwinkel en de EE SPORT snelle fiets met kenteken speed pedelec kopen

Woonwerk verkeer  EDE - WAGENINGEN met de EE SPORT speed pedelec

Populaire fietsroute krijgt snelle fietsroutekwaliteit
Tussen Ede en Wageningen wordt heel veel gefietst. Aan de zuidkant van Ede liggen belangrijke bedrijven en scholen die nauw samenwerken met de Wageningen University & Research (WUR). En ook bij het station Ede-Wageningen en vanuit Bennekom, dat halverwege de route ligt, stappen veel fietsers op hun tweewieler. Fietsers die tussen Ede en Wageningen pendelen, moeten nu nog vaak stoppen bij kruisingen. Ook zijn niet alle rotondes voorrangsrotondes voor fietsers. Nu al fietsen er dagelijks meer dan 5000 fietsers over deze route. Reden genoeg om van de route een snelle fietsroute te maken, zodat het voor nog meer mensen aantrekkelijk wordt om de fiets te pakken voor studie of werk.